Kookclub April 2016
April 2016
Aperitief Stefanie
1/3 van een watermeloen, gemixt en gepasseerd
1 fles appelsiensap (vers)
25 cl Gin
25 cl Amaretto likeur
|
Ingrediënten PER 4 pers -----------------------
|
Voorgerecht :Kabeljauw en Asperges
Dikke asperges schillen en in 4 stukken snijden. Beetgaar opkoken.
Kerstomaat, aubergines, p&z, look, olijfolie à 15’ in oven. Pureren en paseren.
Asperges opbakken
Kabeljauwhaasje, 6’ in oven. Verse garnalen erbij met bieslook.
|
Ingrediënten PER 4 pers -----------------------
|
Hoofdgerecht :Konijnenbil met ham en salie
Konijnbil uitbenen en open leggen op 2 sneetjes ham + P&Z.
Samen plakken met opgewerkt gehakt met eitje, bieslook, salie en pistaches
Alles strak oprollen in aluminium papier. 8’ pocheren en snel afkoelen in frigo gedurende 1 uur
Van beenderen saus maken. Wortel, ajuin en rode wijn erbij
Verse prei versnijden en opstoven
Puree en bloemkool erbij serveren
Vlees aanbakken gedurende 7 min in oven
|
Ingrediënten PER 4 pers -----------------------
|
Nagerecht :Citroentaart
Taartbodem BLIND afbakken Sabayon van:
2 tassen vers citroensap
3 tassen suiker
4 eieren
4 eidooiers
à in BAIN MARIE
Afkloppen met de machine en bij lauwe temperatuur 350gr zachte boter erbij.
Carameliseren met brander
|
Ingrediënten PER 4 pers -------------------- |
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
- welkomsdrink en kennismaking met het hotel
- Fietsen en fietskaarten
- Wandelkaarten
- 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht
- inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie